Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Tajna izgleda jedne od najlepših glumica: Ovako se neguje Šarliz Teron

Sledećih pet tajni lepote ključ su savršenog izgleda ove lepe glumice, a mogu da posluže i vama.

Jedna od najlepših žena Holivuda svakako je glumica Šarliz Teron. 

Ova diva pravi je dokaz za to da za besprekoran izgled nisu potrebne operacije već pridržavanje nekoliko osnovnih pravila za lepotu koje može da usvoji svaka žena. Sledećih pet tajni lepote ključ su savršenog izgleda ove lepe glumice, a mogu da posluže i vama. 

1. Nikad ne zanemarujte trepavice 

Šarliz smatra da su trepavice najlepši ukras na licu i nigde ne izlazi bez maskare i uvijača za trepavice koji u par poteza čine čuda. 

2. Uvek nosite parfem 

Čak i ako odlazi na trening, lepa glumica nikad ne zaboravlja da stavi parfem. Taj mali, ali upečatljiv detalj daje joj osećaj posebnosti jer, kako kaže, izdvaja je iz mase. 

3. Mnogo sna i kvalitetne kreme čine čuda 

Šarliz ceni san više nego bilo šta drugo. Svake večeri odlazi vrlo rano na spavanje, a budi se pre 6 sati ujutru. Njena jutarnja nega sastoji se od umivanja hladnom vodom i kreme sa SPF zaštitnim faktorom, dok uveče dubinski čisti lice, a zatim nanosi serum, kremu za područje oko očiju i bogatu, hidratantnu kremu. 

4. Ricinusovo ulje spas je za kosu 

Glumica kosu jednom nedeljno bogato namaže ricinusovim uljem, pa njim promasira i teme kako bi podstakla cirkulaciju i ubrzala rast kose. 

5. Pilates je efikasniji nego što mislite 

Iako nikada nije imala problema s kilogramima, Šarliz već poslednjih nekoliko godina održava telo vitkim i zategnutim uz treninge pilatesa. Tvrdi da se nakon njih oseća odlično i da su potpuno promenili njeno telo.

Izvor: B92

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.