Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Zamalo "Plejboj" kraljica! (FOTO, VIDEO)

Sećate se Plejboj zečice koja je bila na putu da postane Hefnerova žena?

Svet je bio šokiran kada je pre deset godina objavljeno da će se vlasnik Plejboja Hju Hefner, oženiti 50 godina mlađom zečicom Holi Medison (pravo ime: Holi Sju Kalen). Odnosno, da će se mlada, platinasta plavuša udati za "bogatog matorca"...

Holi je u vreme kada je živela s Hefom imala 28 godina i jedina je od svih koja je javno priznala da "gaji romantična osećanja prema Hefneru" i da je spremna da mu rađa decu.

Snimci iz vile Hjua Hefnera na kojima Holi govori plejboju da ga voli najviše na svetu i ljubomorni pogledi i svađe s drugim zečicama ujedno su i nasmejali i zgrozili svet.

Ubrzo pošto je rekla da bi bila najsrećnija da izgovori sudbonosno "da" 53 godine starijem plejboju, Holi da je ostavila zbog iluzioniste Krisa Ejndžela. Potom je ostavila i njega i udala se za Paskala Rotela s kojim je dobila dvoje dece, a ove godine je i njega "šutnula".

Holi danas puni 39 godina, a može se reći da je dobro "iskeširala" život proveden u vili sa Hefnerom i drugim devojkama. Na Instagramu je prati više od milion ljudi, tražena je za reklame raznih proizvoda, a izdala je i šokantnu knjigu o ispovestima iz Plejboj vile.

U pitanju su memoari pod nazivom "Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny", a knjiga je otkrila "užasne rutine striktnih pravila, manipulacije i njene borbe sa ambicioznih Zečicama koje su joj 'zabijale noževe u leđa'".

Knjiga takođe otkriva "užasne rutine striktnih pravila, manipulacije i njene borbe sa ambicioznih Zečicama koje su joj 'zabijale noževe u leđa'".

"Uzbuđena sam što konačno delim svoju priču i šta sam sve naučila iz ličnog iskustva, kako u Plejboj Vili , tako i van nje. Mislim da će moje priče iznenaditi ljude i radujem se tome što ću podignuti velove misterije i razjasniti nerazumevanja vezana za moj život", rekla je tada Holi za "Us Weekly".

U opisu knjige, između ostalog, piše:

"Holi se otvorila o njenom životu u Vilu, drogama, seksu, zlostavljanju, ozloglašenim žurkama, kao i o scenama iza kamera sa Kendrom, Bridžet i naravno gospodinom Plejbojem lično".

Podsetite se Holi tada:

A, evo kako izgleda sada:

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.