Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Ona je obeležila 2018! (FOTO, VIDEO)

Povlačenje Adrijane Lime iz "Anđela" obeležilo je 2018. godinu u modnoj industriji.

Kada vam neko pomene "Viktorijine anđele", sigurno prvo pomislite na Adrijanu Limu! Nije ni čudo, jer je ova brazilska lepotica za dve decenije radila 18 godišnjih revija brenda "Viktorijas sikret", i definitivno je jedno od njihovih najprepoznatljivijih lica. 

Prošle, 2018. godine, Adrijana Lima (37) je odradila svoju poslednju reviju za ovaj brend i najavila povlačenje, a onda u suzama izašla na modnu pistu. I tako uplakana je blistala!

Da ni njoj uopšte nije lako što se povlači iz "Anđela", pokazala je i video na Instagramu, koji je montaža njenih prethodnih pojavljivanja na revijama ovog brenda, a prvi put se na pisti "Anđela" pojavila 1999. godine.

"Mislim da će ova godina obeležiti moju karijeru", rekla je Lima za magazin "Pipl" povodom povlačenja. "Ovo je moja 18. revija i još uvek sam uzbuđena kao što sam bila prvog dana. Uvek volim da sam na pisti i da sam deo revije Viktorijas sikreta. To mi je omiljeno", komentarisala je lepotica svoju poslednju reviju.

S obzirom na to je Lima mnogima omiljeni "anđeo" i da na leđima i dalje nosi krila bolje nego neke mlađe manekenke, postavljalo se pitanje zašto je posle 20 godina odlučila da se povuče.

"Radujem se da podržim žene i da im kroz različite projekte pružim podršku širom sveta. Tako će izgledati moja budućnost, ali sam i dalje srećna što sam bila deo brenda 'Viktorijas sikret'", rekla je Adrijana i dodala da joj je ova poslednja revija bila veoma posebna.

Ali, možda tu ima i još nešto. U slučaju da ste zaboravili, ova lepotica je krajem 2017. godine najavila da se više "neće skidati bez potrebe", pa ju je možda to podstaklo i da prestane da šeta u donjem vešu.

Podsetite se i kako je Adrijana izgledala na ranijim "Viktorijas sikret" revijama:

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.