Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
 

Starleta napravila HAOS u Pinkovom Jutarnjem programu

Tijana Ajfon VS Jovan Marić.

Starleta Tijana Ajfon, učesnica rijaliti šoua, nije dozvolila seksologu Jovanu Mariću da dođe do reči u emisiji u kojoj su oboje gostovali kako bi pričali na temu elitne prostitucije koja je poslednjih dana glavna tema domaćih medija.

Dok su raspravljali o elitnoj prostituciji, koja ovih dana trese srpsku estradu posle hapšenja makroa koji je ugovarao poslove strarletama i pevačicama, Tijana Maksimović nije dozvolila da je seksolog prekine dok je objašnjavala da ona ona nema veze sa celom temom.

"Mislim da je to sve rekla-kazala jer da je sve tako, svi bismo bili u zatvoru", počela je Ajfonka, a kada je dr Marić hteo nešto da kaže, čulo se: "Izvinite, nemojte me prekidati", odbrusila je starleta. Kada su je voditelji opomenuli da je preoštra prema profesoru imala je obrazloženje: "Zato što je on bio malo nekulturniji ispred studija, tako da nemam šta da pričam".

Ali nije ostalo samo na tome: "Želim samo da pohvalim gospođu Dijana ili Tijana", krenuo je Marić, a onda je usledelo starletino objašnjenje: "Nemojte da se pravite ludi kada smo pili kafu", bila je besna starleta. Tijana je zatim spomenula da je dr Marić doveo iz Nigerije devojku.

"Kako vi to objašnjavate što ste doveli devojku iz Nigerije?!, pitala ga je starleta, a na objašnjenje da je doveo da studira jer su kod nas bolji fakulteti rekla:

"Što ste baš nju doveli? Vi ste isto njena mušterija, ne može to biti roditeljski, nego pedofilski", bila je žestoka Ajfonka.

"Da vas nešto naučim šta je pedofilija", Marić se trudio da bude smiren.

"Ne možete vi mene da naučite. Mene je više život naučio, nego ta vaša diploma koju vi imate. Više mogu da ispričam nego vi sa tom diplomom", dodala je. 

"Posle ovakvih reči ja ću da zaćutim. Vi ne znate ni šta je pedofilija. Pedofilija je imati seksualne odnose sa osobama pre puberteta, to je 12. godina. Brka se da se kad je neko sa maloletnicom 14-15 godina, kaže pedofil. Ne! On zavodi maloletnice, a to je drugo krivično delo", doktor je odlučio da joj objasni.

"Ne možete vi da diskutujete sa mnom. Znam ja šta je pedofilija", žestoka je bila Ajfonka.  "Nisam ja labilna osoba, znam ko sam, šta sam, meni ne treba ni psiholog, ni seksolog", rekla je Maksimovićeva na kraju.

Izvor: Mondo

   

Izneseni komentari su privatno mišljenje autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas.