Jedna od najljepših žena se udala za Srbina i ostavila ga nakon osam sati braka

Teniski instruktor Svetozar Tole Marinković je sigurno ispunio sve kada je brak u pitanju.

On se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se vjenčali! Svetozar i Robin su se upoznali tako što ju je on podučavao tenis i odlučili su da se vjenčaju 1997. godine.

Manekenka i glumica Robin Givens (59) važila je za jednu od najlepših žena 80-ih godina prošlog vijeka. O njenoj popularnosti svjedoči i činjenica da je umalo ukrala slavu i čuvenoj Naomi Kembel, prenosi Kurir

Krasila je mnogobrojne naslovnice najpoznatijih časopisa, a modni dizajneri utrkivali su se ko će je prije angažovati. Debitovala je i na velikom platnu i to u popularnoj seriji „Kozbi Šou“, nakon čega je uslijedila i uloga u sitkomu „Hed ov Klass“, nakon čega je ređala uloge za ulogom.

Međutim, iako su joj predviđali blistavu karijeru i mjesto na A-lista, skandali koji su obojili njen život zauvijek su uprljali njeno ime i upropastili karijeru.

Naime, za Givens je veoma brzo počeo da se vezuje nimalo laskavi nadimak „parti devojke“, a potom i „žderačice muškaraca“, s obzirom da je momke ređala kao na traci, a njen buran ljubavni život često je bio tema svih tabloida.

Vjenčanje je bilo upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega i njemu je prisustvovao čak i sin Robin Givens koji je tada imao dve godine. Tole i Robin su se rastali istog dana poslije tačno osam sati!

Robin je postala poznata po tome što se 1988. udala za Majka Tajsona, koju je kasnije čuveni bokserski šampion navodno zatekao u krevetu sa Bredom Pitom, pa je uslijedio razvod.

Inače, Svetozar i Robin su izlazili godinu dana prije samog venčanja, a ta veza je teniskog instruktora uspela da proslavi. Nakon prekida sa manekenkom, on se povukao iz javnosti, a o njegovom životu se ne zna mnogo.

Njihova veza je od od samog starta bila na klimavim nogama. Kako je manekenka kasnije pričala, bokser je često bio nasilan prema njoj, čak i prije nego što su se vjenčali, dok je Tajson nakon razvoda izjavio da je „ozbiljno istraumiran tim odnosom“.

Njegovo bogatstvo procenjivalo se tada na vrtoglavih 50 miliona dolara, a sa Givens nije potpisao predbračni ugovor. Ona je još tokom braka u jednom trenutku kupila sebi vilu od 4,3 miliona dolara u bogatom predgrađu Bernardsvil u Nju Džersiju i to novcem sa njegovog računa.

Givens je nakon svega u emisiji kod Barbare Volters izjavila da je život sa Tajsonom bilo „mučenje, čisti pakao, gori od svega što je mogla da zamisli“, a potom nastavila da opisuje njegovu nestabilnu narav.

Manekenku i glumicu povezivali su i sa Majklom Džordanom, sa kojim je imala aferu malo nakon razvoda od Tajsona, potom sa Edijem Marfijem početkom devedesetih. Na listi su se našli i glumac Dejmon Vajans, Hauard Stern, model Markus Šenkenberg, kao i glumac Hosea Čančez i mnogi drugi.

(GS)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com