Folker se oglasio povodom glasina da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je oštetio fudbalski klub za nekoliko miliona dinara.

Aca Lukas pevač koji je proteklih nedelja glavna tema domaće štampe, navodno je na meti krivične prijave.

"Pink" je preneo da je priveden Saša Mirković, ali da su takođe podnete krivične prijave protiv pevača i bivšeg generalnog sekretara FK "Timok" Dragana Paunovića, zbog sumnje da su zajedno sa Mirkovićem oštetili klub za nekoliko miliona dinara.

Sada se folker oglasio kako bi demantovao bilo kakvo učešće u "malverzacijama":

"Daću iskaz, ja nisam imao deponovan potpis, figurativno sam bio predsednik tamo. Čak sam podneo krivičnu prijavu protiv Saše Mirkovića još pre godinu dana upravo zbog toga, jer sam znao šta je radio tamo. Nisam imao dodira sa potpisivanjem bilo kog ugovora. To je sve radio sekretar Paunović. Ja sam tamo doveden da komuniciram sa fudbalerima", rekao je Lukas za "Informer" i objasnio:

"Fudbaleri nisu dobijali plate, upravo zbog toga što je Mirković te pare prebacivao na svoju televiziju, ali ja sa tim nemam ništa. Čak sam svoje pare davao fudbalerima, častio sam ih nekoliko puta kada sam video da ne dobijaju novac. Pojedine fudbalere sam na svoj obraz zamolio da dođu da igraju tu. Bio sam predsednik kluba Timok nekoliko meseci, a kada sam video koliko je sati, otišao sam. Fudbaleri nisu dobijali pare jer su lovu očigledno prebacivali na druge strane. Mirković je bio glavni finasijer kluba, on je sve to zataškavao. Nisam imao nikakve dokaze da se vrše malverzacije, ali sam video da nešto nije u redu", istakao je pevač i ponovo naglasio:

"U klubu Timok nisam imao dodirnih tačaka ni sa parama, ni sa ugovorima. Sa mnom niko nije ništa potpisao, niti sam imao deponovan potpis, što je najbitnija stvar."

Mirković je, inače, godinama bio saradnik i menadžer pevača, ali su njihovi odnosi zahladneli i prekinuli su poslovnu saradnju. Prošle godine,Mirković je tužio Acu zbog povrede autorskih prava, na šta mu je pevač uzvratio kontratužbom. Razlog njihovog obračuna navodno su nerazjašnjene finansije. 

Izvor: Mondo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Teslić danas!

Marketing