Na pomolu vrtoglavi uspjeh: Februar će biti mjesec sreće za ova 3 horoskopska znaka

Pavel Globa, čuveni ruski astrolog predvidio je da će u februaru tri znaka Zodijaka doći do vrtoglavog uspjeha.

Pa, kome se to smješi povoljan mjesečni horoskop za februar i kome su zvijezde posebno naklonjene? Globa tvrdi da će narednog mjeseca Rakovi, Ribe i Blizanci uživati više od svih drugih.

Rak

Rakovi će u februaru imati najviše sreće na polju karijere. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primijetiti vaša dostignuća i može doći i do velikog unapređenja. Takođe, očekujte novčanu stimulaciju ili povišicu.

Čeka vas i puno dobrih događaja na ličnom planu, prije svega se to odnosi na mogućnost da ispravite neke stare greške i počnete iznova. Ono što može da zasjeni mjesec pred vama jesu česti sukobi – zvijezde vam poručuju da budete tolerantniji.

 

Riba

Očekuje vas luda sreća kada je riječ o finansijama. Novac će se bukvalno neprestano slivati u vaš džep tokom februara, ali oprez – nemojte uludo bacati pare!

Zvijezde vam poručuju da bi nepromišljeno trošenje novca moglo da „uplaši“ finansijske tokove. Budite pametni i povoljan finansijski period trajaće još duže! Takođe, u februaru vas očekuju zanimljiva poznanstva, a moguće je da će nova osoba u potpunosti promijeniti život.

Blizanci

Merkur u februaru će pomoći Blizancima u stvaranju novih veza, uspostavljanje poslovnih kontakata. Planeta ne samo da će povećati potrebu Blizanaca za komunikacijom, već će ovim ljudima pružiti i nove mogućnosti za učenje.

Merkur će im značajno ojačati pamćenje, pomoći da steknu nova iskustva na putovanju, a i jednostavno ih oraspoložiti. U finansijskoj sferi života sreća čeka predstavnike ovog znaka u drugoj polovini mjeseca, piše Najžena.

(Srpskainfo)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com