NEDELJNI HOROSKOP: Rak i Lav najuspešniji, Strelac postavlja granice, a vi?

Pročitajte nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2024. godine vas savetuje da se oslobodite želje da imate kontrolu. Naučićete da slušate sa razumevanjem i poštujete mišljenje drugih. Ovaj stav će vam dati nove mogućnosti. Vaše iskustvo biće obogaćeno znanjem koje može da promeni način na koji ste do sada poslovali. Krajem nedelje privlačite novac poput magneta! Na ljubavnom polju se fokusirajte na sve stvari kojima biste želeli da se okružite u bliskoj budućnosti. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BIK

Vaše blagostanje zavisi od toga kako se osećate fizički. Ova nedelja je dobro vreme da obratite pažnju na potrebe svog tela. Usporite i ne preterujte. Obratite pažnju na ishranu i potrudite se da se pridržavate zdrave rutine. Na pomolu je i šansa da pokrenete nešto novo kada je posao u pitanju. Dobićete brojne pogodnosti, beneficije i olakšanje. Neke tajne u ljubavi mogu da isplivaju na površinu, ali one će ići u vašu korist. Više spavajte. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BLIZANCI

Očekujte dinamičnu i produktivnu nedelju. Vaša kreativnost i inovativnost biće na vrhuncu, što će vam omogućiti da briljirate u svojim projektima! Ove nedelje možete da osetite jaku želju da se povežete sa svojim partnerom na dubljem nivou. Komunikacija će biti ključna, pa iskoristite priliku da otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i planovima za budućnost. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate nekog novog i uzbudljivog na društvenom događaju ili preko prijatelja. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RAK

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2024. godine kaže da je vreme da povratite snagu. Ako ste doživeli ozbiljne promene, dozvolite sebi da se oporavite. Ovo je period koji donosi novu energiju koja će rasteretiti vaše srce. Zato slušajte svoju intuiciju. Fokusirajte se na duhovni rast. Posao vam trenutno nije u fokusu, ali ljubav donosi lepa iznenađenja koja će vam promeniti planove. Ne ustručavajte se da pokažete svoje emocije, uzvratiće vam se višestruko! Mogući problemi sa crevima. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

LAV

Vaš nedeljni horoskop kaže da će vas zvezde nagraditi za trud! Možda ste primetili da idete napred u nekim teškim situacijama. Hrabri ste i nemojte da mislite da vaš ego ne može da se izbori sa trenutnim problemima. Takođe, astrologija vas savetuje da ne donosite nikakve odluke na osnovu onoga što drugi misle. Vreme je da slušate svoj unutrašnji glas. Ovo je period kada sve ciljeve možete da ostvarite, kako na karijernom, tako i na ljubavnom polju. Moguća glavobolja. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DEVICA

Možda ćete se osećati nerpijatno zbog situacije u kojoj ste se upravo našli. Konfuzija će trajati malo duže, posebno ako je u pitanju ljubavna veza. Kraj nedelje donosi rešenje, ali važno je da saslušate i drugu stranu. Nesuglasice oko poslovnih ugovora takođe će zahtevati vaše strpljenje. Ne odustajte od svojih ideja. Sve može da se promeni preko noći, a sada je važno da promene prihvatite baš takve kakve jesu i fokusirate se na dalje korake. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2024. godine kaže da, šta god da se dešava u vašem životu, podstiče vas da prestanete da odlažete ulazak u novo poglavlje. Započeli ste još jedno putovanje koje će vam otvoriti um različitim iskustvima! Ovo je vaša šansa da se oslobodite onoga što je neprijatno i ostvarite svoje snove. Možda ćete poželeti da potpuno promenite posao ili čak partnera. Na vama je, ovo će biti uzbudljiva nedelja. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

ŠKORPIJA

Da li vam se život promenio preko noći? Ili ste možda doživeli veliku promenu ili čak bolan kraj? Šta god da se desilo, harmonija se sada vraća. Stvari će doći na svoje mesto i biće vam lakše da se povežete sa drugima. Zaljubite se u rutinu. Vodite računa o svojoj energiji tako što ćete imati dobre navike. Odličan trenutak da se obratite nadređenima po pitanju povišice ili unapređenja. Poželjni ste više nego ikad, ali vam ljubav nije fokus ove nedelje. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

STRELAC

Horoskop će baciti svetlo na vaše odnose. Vreme je da produbite postojeće veze ili postavite neke granice. Komunikacija će sada biti važna, pa nemojte oklevati da vodite iskrene razgovore sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Dajte joj do znanja šta želite i šta očekujete. Vaša intuicija je obično tačna, pa verujte svim znacima koji se pojavljuju, naročito na karijernom polju. Ne prihvatajte saradnju sa ljudima koje ne poznajete dovoljno. Mogući su problemi sa crevima. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

JARAC

Energija koju vam donosi ova nedelja, ohrabriće vas da odvojite više vremena za prijatelje i porodicu. Obavezno ih postavite kao prioritet ove nedelje, prijaće vam povezanost. Ako ste se u poslednje vreme osećali izolovano ili usamljeno, možete da iskoristite energiju mladog Meseca u Blizancima i upoznate nekoga novog. Moguće je da ćete novo poznanstvo steći preko prijatelja, ne odbijajte pozive za važne događaje. Krajem nedelje sledi poslovni uspeh! Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

VODOLIJA

Vreme je da rešite svoje privatne stvari. Kada to uradite, biće vam lakše da se organizujete i završite izvanredne projekte. Očistićete prethodni nered i steći ćete kristalno jasnu sliku. Ako je u vašim mislima haotično, napravite sebi ritual koji će vas opustiti. Sredinom nedelje možete da očekujete novac za stare zasluge. Ne potpisujte ugovore bez konsultacija sa nekim ko ima iskustva. Ljubav vam trenutno nije fokus, ali očekujte poziv za sastanak. Meditirajte. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2024. godine donosi predah. Međutim, dok se ne suočite sa svojim strahovima, nećete se osloboditi njihovog tereta. Ovo je trenutak kada možete da ostvarite veliki napredak koji će pokrenuti vašu transformaciju. Povoljan period za promenu posla ili ulazak u novu vezu. Potrudite se da donosite odluke isključivo na osnovu svoje intuicije, a ne pod uticajem tuđih mišljenja. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

(MONDO)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com