Banjalučanin snimao žene u toaletu tržnog centra i napao obezbjeđenje

BANjALUKA – Mladen S. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u ženskom toaletu jednog tržnog centra fotografisao i snimao djevojke, a potom napao radnika obezbjeđenja, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo on je i ranije privođen i ispitivan  zbog sumnje da je tajno snimao djevojke na isti način. Tako je privođen 2020. godine zbog sumnje da je fotografisao djevojke u Robnoj kući "Boska".. On je i prije toga sumnjičen da je činio ista nedjela.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su   uhapsili lice  M.S. iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašteno fotografisanje i tjelesna povreda.

- Policiji je sinoć oko 19 časova, radnik obezbjeđenja tržnog centra u Banjaluci prijavio  da je muškarac ušao u prostorije ženskog toaleta, te da sumnja da isti snima ili fotografiše djevojke koje se nalaze u toaletu.. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave, a prilikom izvođenja iz toaleta lice M.S. je fizički napalo radnika obezbjeđenja kojeg je udario nogom usljed čega je on zadobio tjelesne povrede - rekli su u policiji ne navodeći druge detalje i identitet osumnjičenog.

Dodali su da slijedi kriminalistička obrada M.S. i o svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(GS)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com