Izručen ubica Vanje Gorčevske

Ljupčo Palevski Palčo, osumnjičen za ubistvo Vanje Gorčevske (14) i frizera Panča Žežovskog, izručen je Sjevernoj Makedoniji iz Istanbula.

Uz posebne mjere obezbjeđenja Palevski je sletio na aerodrom u Skoplju, nakon čega će biti direktno sproveden u istražni zatvor.

On je uhapšen 6. decembra prošle godine, nakon što je pobjegao u Srbiju i preko Bugarske stigao u Tursku. Turska policija ga je uhapsila u Balikesiru.

U istražnom zatvoru u Šutki specijalna prostorija za Palevskog bila je pripremljena prije mjesec i po dana. On će biti pod posebnim obezbjeđenjem, u posebnoj ćeliji, u koju se ulazi kroz poseban hodnik.

Filip Andov, direktor Šutke, potvrdio je da će Palevski biti doveden večeras. On nije podijelio informaciju u koje vrijeme će osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske stići iz bezbjednosnih razloga.

- Postoji pojačan video nadzor, sa određenim brojem čuvara, biće odvojeno kupatilo. Utvrđen je protokol za hranu i zna se koliko će  čuvara biti zaduženo za provođenje posebnih mjera - rekao je Andov.

(RTRS)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com