DANKA ZADAVLJENA?! Bila živa nakon što su je udarili kolima, jedan od osumnjičenih je GOLIM RUKAMA DOKRAJČIO: Telo devojčice još uvek nije pronađeno, policija detaljno češlja DEPONIJU

Devojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon što su je dvojica radnika udarila automobilom, prve su informacije iz istrage.

Njeno telo još uvek nije pronađeno, a policija je na deponiji na Starom banjskom putu gde je devojčica udarena kolima. Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je nakon nesreće izašao iz kola i golim rukama udavio dete, saznaje "Informer".

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti Danke Ilić

Telo ubijene Danke Ilić još uvek nije pronađeno, tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije tela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S.J. (1974) i D.D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, navodi se u saopštenju MUP-a.

"JESI LI VIDEO OVO, IZVUKLI SMO SE?" Ubice Danke Ilić odala OVA izjava nakon što su videli snimak devojčpice iz Beča

Prema poslednjim informacijama, vrlo brzo nakon nestanka Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli "Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se ", otkriveno je u istrazi, a piše Informer.

(Blic)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com