Majka Danke Ilić: Bole me spekulacije, nadam se da ćemo što prije zagrliti svoje dijete

BOR - Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje, a Ivana Ilić, majka djevojčice, govorila je za medije prvi put od kada je Danka nestala.

Za portal Nova.rs otkrila je da li je pogledala snimak na kome je navodno djevojčica, ali i koliko je bole medijska nagađanja da iza svega stoji upravo ona.

Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze brojne nebuloze.

-Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga - navodi Ivana.

Ivana otkriva šta se krije iza pisanja pojedinih medija da je vještačenjem njenog telefona otkriveno da je pretraživala granične prelaze sa Rumunijom, ali i koliko može da krivično odgovara.

-Telefon je bio na veštačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti -kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje da li je pogledala snimak iz Beča, na kome je navodno njeno dijete, Ivana kaže da jeste.

-Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete - navodi majka nestale Danke.

Na pitanje da li se nada da je njeno dijete dobro, Ivana kaže da drugačije neće ni da vjeruje.

-Ne želim na drugu opciju ni da pomislim - zaključuje Ivana.

Danka Ilić, stara nepune dvije godine, nestala je prošle sedmice sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora. Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i kćerkicom od nepune dvije, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno.

U trenutku kada je otišla da sipa vodu dječaku, djevojčica je nestala. Policija neprestano češlja svaki pedalj mjesta na kome je djevojčica posljednji put viđena, a jedan segment istrage usmjeren je i na snimak koji je srpski državljanin snimio u Beču, a na kome je navodno nestalo dete.

(GS)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com