MILI MOJI, OVO JE MOJ POSLEDNJI KONCERT! Dragana Mirković pred punom Arenom saopštila tužnu vest

Dragana Mirković drugi koncert u Areni započela je emotivnim rečima.

Nakon što je prve večeri napravila atmosferu za pamćenje, muzička zvezda Dragana Mirković i druge večeri je izašla na binu pred krcatom beogradskom Arenom. Dragana je sa svojom publikom u prestonici slavila jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni, a koncert je započela emitivnim rečima:

"Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije karijere. Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj arena koji ću održati".

Kada je poručila da je ovo poslednji koncert koji će održati u Areni, svi su se stopili u jedno, stvarajući jedinstvenu atmosferu koju je teško opisati.

"Mislila sam da će mi biti lakše što se emocije tiče. Ali imam osećaj da mi je večeras ne mogu reći teže ali... Da nije bilo vas koji ste najveća sila ja ne bih bila ovde. E sad da ne bih zaplakala ja bih da pevam", rekla je pevačica i nastavila koncert pesmom "Sto ću čuda učiniti", a kada je publika čula prve taktove pesme atmosfera je dostigla vrhunac.

Ono što je zasigurno je da je pevačica odličnog raspoloženja, a na bini će joj se pridružiti tokom noći i naša velika estradna imena koja su još uvek tajna.

Takođe, ovo je jedan od najskupljih koncerata ikada izveden na našim prostorima. Na bini će se naći ceo vozni park, plesači će leteti, a Dragana će presvlačiti svoje glamurozne stajlinge.

Među publikom su i Draganini roditelji, kao i sestra Dušica koji su joj velika podrška, ali i brojne poznate ličnosti.

(MONDO)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com