Filipović se razveo od žene, poznato i zbog čega

Razvod Darka Filipovića poslije 12 godina braka iznenadio je javnost, a njegova izjava da ga je supruga prevarila s najboljim prijateljem još više je sve iznenadila.

Filipović se razveo od supruge Jasmine nakon što ga je, kako je ispričao, bivša žena prevarila sa njegovim prijateljem. Njihova ljubav trajala je 12 godina, a njihova svadba bila je veoma raskošna i dugo se pričalo o njihovom gala veselju.

Darko i njegova tadašnja izabranica izgovorili su sudbonosno "da" godinu i po dana nakon zabavljanja. Oni su htjeli da vjenčanje bude u Beogradu, ali su se u posljednjem trenutku odlučili da svadbeno veselje naprave u Leskovcu, gdje im je veliki broj prijatelja, kao i rodbina sa juga Srbije.

Nakon vijesti da se Filipović razvodi od supruge, on nije htio da govori o razlozima razvoda, a sve zbog njihove kćerke, ali je na kraju ipak otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

"Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist" izjavio je Darko tada, prenosi "Telegraf".

(NN)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com