Ovo su najbogatiji srpski muzičari.

Srpske muzičke zvijezde ne kriju da se od njihovog posla može i te kako dobro živjeti u Srbiji. Ističu da lagodan život iziskuje decenije rada i truda, ali i ažurnost, praćenje svih aktuelnosti i dešavanja.

Mnogo je onih koji su svoje bogatsvo uložili u nekretnine, nove biznise... A ovo su najbogatiji pjevači i pjevačice trenutno!

Dragana Mirković, uprkos pričama da nema novca, i nakon razvoda ostaje najbogatija pjevačica, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 100 miliona evra. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat, ali to joj ništa ne znači.

"Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata, a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi griješe kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću."

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena sa 80 miliona evra. Folk zvijezda pored nekretnina u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, posjeduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do prije nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

Bogatstvo Cece Ražnatović procenjuje se na 40 miliona evra. Jedna od najplaćenijih pjevačica ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a koncert na Ušću je na svjetskoj listi najposjećenijih.

"Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osjećanje, pažnju i ljubav."

Zdravko Čolić važi za jednog od najskupljih pjevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa 6 koncerata zaredom u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 25 miliona evra.

"Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želio da prenesem na ćerke. Nije sve u parama i u bogastvu", govorio je Čola svojevremeno.

Jelena Karleuša je "teška" 20 miliona evra. Prije nekoliko godina ona i njen suprug Duško Tošić kupili su vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrijednu oko 3 miliona evra.

"Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u nemaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drugačija od ostalih ličnosti u šoubiznisu."

(MONDO/Informer)

Zabava najčitanije

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu