MASOVNA TUČA NA NASTUPU TANJE SAVIĆ: Isplivao snimak krša i loma iz noćnog kluba, oglasio se MUP

Nastup Tanje Savić u jednom noćnom klubu u Blagaju prekinut je nakon masovne tuče.

Pjevačica Tanja Savić u noći srijedu na četvrtak nastupala je u Blagaju kod Mostara kada je izbila tuča nakon čega je koncert prekinut.

Mediji iz Bosne kontaktirali su MUP HNŽ-a koji su rekli kako je došlo do tuče, ali kako nije bilo korišćenja vatrenog oružja kako je kružila priča po društvenim mrežama, kao i da povrijeđenih nije bilo.

"U noći srijeda na četvrtak u 1:45 telefonski je u Dežurnu službu Policijske stanice Mostar Jug i Policijsku stanicu Mostar Centar prijavljeno više građana da je u toku masovna tuča ispred jednog kluba u Blagaju. Na mjesto događaja upućena je patrola Policijske stanice Mostar Jug, te ispomoć od strane delatnika Jedinice operativne potpore koji su javni red i mir stavili pod kontrolu. Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997.), te izvesni B.T. i R.C. koji su napustili mjesto događaja. Obavljen je razgovor sa svjedocima, te s A.C. koji je odbio lekarsku pomoć. Slijedi dalji rad po prijavi" , saopšteno je iz MUP-a HNŽ.

Snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju štetu koja je nastala nakon tuče, a pjevačica se ovim povodom još nije oglašavala.

(MONDO)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com