NAKON RAZVODA DOBIO ODEĆU! Zamenio Sofiju 13 godina mlađom, a ovako je protekla podela imovine

Sofija Vergara i Džo Manganijelo, posle sedam godina braka odlučili su da se razvedu.

Zvezda serije "Moderna porodica" i jedna od najlepših žena sveta, Sofija Vergara i Džo Manganijelo zvanično su stavili tačku na brak, a čim je sudija te papire potpisao, u javnosti su se pojavile informacije o tome kako je protekla podela imovine. "Page Six" dobio je papire na uvid, te otkrio da je par imao predbračni ugovor koji je potpuno ispoštovan.

Manganijelu je pripala sva njegova odeća, nakit i slično, kao i zarada od dana kad su razglasili da se rastaju, a to je 2. jul prošle godine.

Isto tako prošla je i Vergara, koja je pred zakonom sa sad bivšim suprugom istakla da zajedničku imovinu nisu ni imali.

Od trenutka kada su se oglasili na mrežama i potvrdili "da ostaju prijatelji", američki paparaci se utrkuju da ih uslikaju s novim partnerima. Posrećilo im se kada je glumac izlazio iz teretane sa 13 godina mlađom Kejtlin O'Konor koja je stekla veliku popularnost kada se pojavila u seriji "Dva i po muškarca". Osim što se bavi glumom, Kejtlin radi i kao voditeljka.

Par se nije oglašavao nakon objavljivanja ovih fotografija, ali je onda ponosno prošetao crvenim tepihom na jednoj svečanosti i tako svima stavio do znanja da su u vezi.

Sofiju Vergaru proslavila je reklama za Pepsi koju je snimila još krajem osamdesetih, kada je imala samo 17 godina, a u Americi je počela da stiče popularnost u mjuziklu "Čikago" na Brodveju 2009. godine, kao i u seriji "Moderna porodica", koja se emitovala od 2009. do 2020. godine.

Za sobom ima brak i sina Manola (33), pre desetak godina raskinula je veridbu sa američkim biznismenom i glumcem Nikom Lebom.

Manganijelu je brak sa Sofijom bio prvi, dok je lepa glumica već bila u braku sa Džoom Gonzalesom od 1991. do 1993. godine. Nakon razvoda Sofija Vergara je uhvaćena sa poznatim holivudskim hirurgom.

(MONDO)

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com