Teslićanin identifikovan: Sugrađaninu ZAPALIO AUTOMOBIL, vozilo u potpunosti izgorilo

TESLIĆ - Policija je identifikovala muškarca čiji su inicijali A.H. iz teslićkog naselja Gornji Ranković osumnjičenog da je sugrađaninu zapalio automobil, koji je u potpunosti izgorio.

TESLIĆ Tukao oca i majku, pa završio u pritvoru

TESLIĆ - Osnovni sud u Tesliću odredio je pritvor od mjesec dana za M.B. (52) iz Teslića jer ga sumnjiče da je pijan psovao svoje roditelje, pa potom ih i fizički napao i povrijedio.

Teslićanin osumnjičen za više krivičnih djela: Zapalio sugrađaninu auto, pa mu pronašli UKRADENE ALATE I MAŠINE

Policija u Doboju na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću obavila je pretres objekata i vozila koje koristi A.H. iz Teslića, prilikom čega su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su korišteni pri učinjenju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

BEZ ALATA NEMA ZANATA Uroš iz Teslića napustio Nemačku i otvorio svoju firmu, mora se raditi gde god

TESLIĆ - Dobar zanatlija i u Republici Srpskoj može dobro da zaradi, izjavio je Uroš Ristić iz Teslića koji se nakon tri godine rada u Nemačkoj vratio u rodno mesto i registrovao preduzeće u kojem za poslove elektromontaže i postavljanja sistema video-nadzora angažuje nekoliko radnika, a zbog obima posla planira da firmu čak preregistruje u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Matej Rašić najbolji je sportista opštine Teslić za 2023 godinu (FOTO/VIDEO)

TESLIĆ - U Tesliću je održano Veče sporta i izbor sportista  za 2023. godinu. Riječ je o tradicionalnom proglašenju najboljih sportista, sportskih radnika i organizacija naše opštine.


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com