Reklamiranjem na Internet portalu "Teslić danas" u kratkom vremenskom roku povećati će se posjećenost Vaših web stranica, što daje povećanje prodaje vaših proizvoda i usluga. Portal "Teslić danas" mjesečno bilježi preko 50.000 otvorenih stranica, a svaki dan stranice našeg portala pregledava više od 6.500 različitih posjetilaca (unique visitors).

Prihvatljiva cijena

Marketinška kampanja na Internetu ima znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija. Promotivne kampanje na Internetu mogu se modifikovati i usmjeravati cijelo vrijeme, čak i kada kampanja već počne!

Mogućnosti oglašavanja

Najrasprostranjeniji oblik Internet reklamiranja je putem statičkih i animiranih reklamnih banera sa linkom na Vašu web stranicu. Svaki od banera vidljiv je na naslovnoj stranici, a po dogovoru i na podstranicama portala. Pozicije i dimenzije na kojima se mogu postaviti reklamni sadržaji možete sami odabrati. Dimenzije reklamnog prostora se mogu mijenjati prema Vašim željama.

Vrste oglašavanja

- Reklamni baneri
- Objavljivanje sponzorisanih članaka sa istaknutom pozicijom prikazivanja
- Sponzorisanje pojedinih rubrika kao i generalno sponzorstvo portala na određeni vremenski period
- Marketing prema Vašim željama i potrebama...

Sva pitanja vezana za marketing na našem portalu pošaljite na e-mail adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili nas možete kontaktirati putem telefona 065 494 966.

Pratite nas

Pratite nas na fejsbuku  Pratite nas na X platformi  Pratite nas na instagramu