PUT NAS DOVEO: Manastir Liplje, plijeni svojom veličinom i ljepotom VIDEO

Legenda kaže da je nekada u stara vremena u manastiru Liplje bilo preko stotinu kaluđera. Danas u ovom manastiru žive samo četiri duše. Gromke riječi sačekaće vas na ulazu u ovaj manastir.

Rastuška pećina: Arheološki "Eldorado" kod Teslića

TESLIĆ - Neopisive skrivene ljepote, u kojima se stalagmiti, salivi, bigrene kade i pećinski hlijeroglifi smjenjuju sa fragmentima pećinskih stubova, koji podsjećaju na antičke i renesansne dvorce i spomenike različitih boja, osnovne su karakteristike Rastuške pećine nadomak Teslića.

Banja Vrućica, najveći zdravstveno-turistički centar u Republici Srpskoj: Biser prirode koji su čuvali i Rimljani

TESLIĆ - U srcu prirode, obgrljen blagim brežuljcima, obroncima planine Borja i spojen sa prostranom ravnicom doline rijeke Usora, na 230 metara iznad mora, smjestio se veleljepni kompleks od kojeg zastaje dah. To je “Banja Vrućica” - najveći zdravstveno - turistički centar u Republici Srpskoj, nepresušni izvor termomineralnih voda, čistog vazduha, mira, tišine i zdravlja.

“Hajdučke vode”: Oaza mira i melem za sve na obroncima planine Borja

TESLIĆ - Smješten u srcu borove šume, kompleks hotela “Hajdučke vode” na Borji predstavlja svojevrsnu vazdušnu banju, jedinstvenu na ovom području, te idealan spoj prirode i tradicije u kojem ima ponešto za svakog gosta.


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com