Dani otvorenih vrata Banje Vrućice za osnovce /FOTO/

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“, danas je, u sklopu svojih promotivnih aktivnosti, organizovao Dane otvorenih vrata, namjenjen maturantima koji planiraju da ove godine upišu srednju školu sa područja Opštine Teslić.

Prema riječima izvršnog direktora za turizam i ugostiteljstvo, gospodina Voje Miladić, na ovaj način se željela promovisati Banja Vrućica i samim tim približiti djeci ono sa čime se bavimo. Manifestacija „Dani otvorenih vrata Banje Vrućice“ okupila je oko 300 učenika devetih razreda, koji su imali priliku da se upoznaju sa radom zdravstveno-turističkog centra.

Obraćajući se budućim učenicima srednjih škola, Miladić je istakao, da je ZTC „Banja Vrućica“ vodeći lider u oblasti zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i wellness turizma i ukazao na potrebu za dodatnim kadrovima u ovom kompleksu.

„Trenutno u Banji Vrućici imamo oko 340 zaposlenih radnika, koji imaju redovnu platu, poreze i doprinose, te topli obrok, kao i trinaestu platu koja se isplaćuje radnicima na kraju godine, a radi dobrog poslovanja preduzeća. Prošle godine smo ostvarili rekordan broj noćenja  od  oko 226000, što je izuzetan pokazatelj dobrog poslovanja“, rekao je Miladić.

On se takođe osvrnuo i na kvalitet rada u ZTC-u „Banja Vrućica“, te je govorio o prednostima koje pružamo školarcima i studentima. „U želji da zadržimo najkvalitetniji kadar, Banja Vrućica omogućava obavljanje prakse 3x sedmično, stipendiranja školaraca i studenata, gdje dobijaju priliku da steknu prvo radno iskustvo, mogućnost zaposlenja i daljeg usavršavanja.“

Poslije zvanične prezentacije i promotivnog filma, uslijedio je zajednički ručak za sve učenike i njihove nastavnike.

Izvor: ZTC Banja Vrućica

Povezani članci:


O portalu

Teslić danas - Vaš internet portal!

Najposjećeniji internet portal u Tesliću. Šesnaest godina sa Vama. Hvala na povjerenju!

Kontakt e-mail: teslicdanas@gmail.com